To mnie sie nie podobuje ...... ..... czemu mają służyć te "koncerty", ??? .... podbiciu odczucia grozy? .... ... IMHO, bardzo dobrze tę rolę spełniają (jeszcze) filmy Hitchcocka .....
P.S. .... w domu, lepiej się słucha nagrania studyjnego, .....
_________________ Wiem, że niewiem .... tylko nie wiem, ile niewiem ....
Ale jedno, wiem na pewno .... ***** ***
Bogdan
Dołączyła: 30 Sty 2014 Posty: 3214 Otrzymał 165 piw(a) Skąd: Warszawa
Wysłany: 2020-03-15, 19:41
Bodo napisał/a:
..... czemu mają służyć te "koncerty", ??? .... podbiciu odczucia grozy? .... ...
P.S. .... w domu, lepiej się słucha nagrania studyjnego, .....
Wiesz , jednych znajomych spotyka się przy mazurskim ognisku innych w zgoła innej scenerii .
Skoro aktualnie nie można/zaleca się inaczej , każdy sposób jest dobry na przerwanie marazmu.
Nagrania studyjne choć dopracowane nigdy nie będą tak uroczo spontaniczne .
_________________ Ludzie nie dlatego przestają się bawić bo się starzeją , lecz starzeją się bo przestają się bawić
....Skoro aktualnie nie można/zaleca się inaczej ....
No, faktycznie .... teraz, najbezpieczniej jest wszystko robić przez internet .... .... niech młodzi kombinują ..... my se popatrzymy! ..... ... starość, ma też dobre strony ....
Bogdan
Super. Tak jak umiejętności muzyczne występujących muzyków mnie jakoś bardzo nie zaskakują tak nie ogarniam jak takie rzeczy się składa do kupy. Opóźnienia przy transmisji on-line uniemozliwiają rzecz jasna zgranie tego do kupy od razu, więc ktoś to musi montować. Przy dwóch trzech instrumentach+ wokal to nie problem ale orkiestra.... ??? szacun
Wiem, o czym piszesz .... .... też, mnie to ostatnio dopadło i słuchałem koncertu Leonarda Cohen'a .... ... czyżby, pierwsze oznaki starości?? ....
Ale, możesz zapodawać tego typu muzykę .... jest popyt! ....
Bogdan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum