Kursy i szkolenia /ogłoszenia/ |
Autor |
Wiadomość |
kapitanwidmo
|
Wysłany: 2019-03-23, 15:37
|
|
|
Czy może mi ktoś powiedzieć coś o kursach https://natangia.eu/courses/1? Poszukuje więcej opinii czy ktoś korzystał i może co mi taki kurs. Chciałbym w końcu rozwijać się w tą stronę. |
|
|
|
|
Bodo
Administrator
Wiek: 66 Dołączył: 30 Sty 2014 Posty: 5349 Otrzymał 159 piw(a) Skąd: Sierpuchowo
|
Wysłany: 2019-03-23, 20:15
|
|
|
kapitanwidmo napisał/a: | .... i może co mi taki kurs. Chciałbym w końcu rozwijać się w tą stronę. |
Taki kurs, to może Ci ..... ....
W czym czujesz się niepewnie w żeglowaniu? .... może zadaj pytanie, to obejdzie się bez potrzeby wydatkowania na kurs ..... .... jest tutaj kilku doświadczonych żeglarzy, którzy z chęcią podzielą się wiedzą .... |
_________________ Wiem, że niewiem .... tylko nie wiem, ile niewiem ....
Ale jedno, wiem na pewno .... ***** ***
Bogdan |
|
|
|
|
Agnieszka14
Dołączyła: 20 Kwi 2017 Posty: 396 Otrzymał 13 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2019-03-23, 21:05
|
|
|
Na kursie nauczyłam sie podstaw.
Naprawdę wiele w doskonaleniu sztuki żeglarskiej dały mi podpowiedzi Koleżeństwa z forum.
Pytaj, a będziesz oświecony :) |
_________________ Kryje się coś niedobrego w mężczyznach, którzy unikają wina, gier, towarzystwa pięknych kobiet i ucztowania. Tacy ludzie albo są ciężko chorzy, albo w głębi duszy nienawidzą otoczenia. |
|
|
|
|
Szaman3
Administrator
Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 2185 Otrzymał 133 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
|
eokeefe
|
Wysłany: 2020-11-23, 09:47
|
|
|
Na pewno sprawdzę wszystkie linki, bo jestem na etapie poszukiwania dobrej szkoły żeglarskiej. |
|
|
|
|
zstokes
|
Wysłany: 2021-05-18, 16:52
|
|
|
Chciałbym poszerzać swoje kompetencje, dlatego myślę nad zapisaniem się na kurs na sternika morskiego https://otss.pl/szkolenia/szkolenia-kapitanskie/jsm/, który otworzy mi drzwi do większej kariery. Przebywanie na morzu to coś co kocham najbardziej a regularne podnoszenie kwalifikacji zawodowych pozwoli na stabilną sytuację na rynku pracy. |
|
|
|
|
pseudokibic
Dołączył: 03 Lut 2014 Posty: 137 Otrzymał 24 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2021-05-18, 18:42
|
|
|
zstokes napisał/a: | Chciałbym poszerzać swoje kompetencje, dlatego myślę nad zapisaniem się na kurs na sternika morskiego | Odpuść tę firmę, mocno oszczędza na współpracownikach a klientów traktuje jak idiotów. |
Autor postu otrzymał 2 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): Bodo, marekj |
|
Szaman3
Administrator
Dołączył: 29 Sty 2014 Posty: 2185 Otrzymał 133 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2021-05-18, 20:50
|
|
|
zstokes napisał/a: | Chciałbym poszerzać swoje kompetencje, dlatego myślę nad zapisaniem się na kurs na sternika morskiego https://otss.pl/szkolenia/szkolenia-kapitanskie/jsm/, który otworzy mi drzwi do większej kariery. Przebywanie na morzu to coś co kocham najbardziej a regularne podnoszenie kwalifikacji zawodowych pozwoli na stabilną sytuację na rynku pracy. |
Na tym forum można się reklamować bez takich podchodów. |
|
|
|
|
Bodo
Administrator
Wiek: 66 Dołączył: 30 Sty 2014 Posty: 5349 Otrzymał 159 piw(a) Skąd: Sierpuchowo
|
Wysłany: 2021-05-18, 21:29
|
|
|
Eeee ... tak po prostu reklamować? .... niech się trochę pogimnastykuje, to bardziej doceni efekt ..... ... a i my, z takich podchodów, mamy niezłą rozrywkę ..... |
_________________ Wiem, że niewiem .... tylko nie wiem, ile niewiem ....
Ale jedno, wiem na pewno .... ***** ***
Bogdan |
|
|
|
|
mhack
|
Wysłany: 2022-07-11, 10:49
|
|
|
Hej, znalazłam ten artykuł i chciałabym się dowiedzieć jak to się ma do rzeczywistości. Niedługo płynę w swój pierwszy rejs i chciałabym się dobrze przygotować :) co prawda nie mam patentu żeglarskiego, ale mój aż ma. Stresuje mnie ta wyprawa :( https://ciechanowinaczej.pl/artykul/czego-nie-moze-zabraknac/1327860 |
|
|
|
|
xrolfson
|
|
|
|
|
|